Even voorstellen

Ik ben Hettie de Leeuw. Ik ben opgeleid als jeugdhulpverlener en heb jaren gewerkt in verschillende vormen van kinder- en jeugdhulpverlening in de reguliere zorg. Op een gegeven moment werd het tijd om mijn eigen koers te gaan varen en dat te gaan doen wat ik het allerleukste vind. En dat is een combinatie van individueel begeleiden en training geven in een groep.

Als je een stap wil doen in je persoonlijke en/of emotionele ontwikkeling kun je bij mij terecht. Ik geloof in een holistische en spirituele aanpak en onderzoek met jou alle delen van jou die een geheel vormen, binnen en buiten jezelf. Je fysieke, emotionele, psychische en spirituele staat van zijn is het beginpunt.
Ik werk oplossingsgericht, lichaamsgericht en met een systemische blik.

Ik ben begeleider en trainer voor mensen met persoonlijke levensvragen. Ik werk met mensen  die het begeleidingstraject gebruiken zodat ze doelgericht en met meer gereedschap, een eigen weg kunnen vervolgen.

Mijn motto is: in contact, helder, warm, inspirerend én direct.

Ik ga bij een begeleidingstraject uit van jouw hulpvraag. Ik kan je helpen deze duidelijk te krijgen mocht je dat nog niet weten.

Ik werk met allerlei krachtige technieken die ik de afgelopen jaren heb door zelf te ervaren en te doen, heb geleerd. Zoals Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Video Home Training, Systemisch werk, Trauma werk, Lichaamswerk en Spiritueel werk.

Ik ga uit van de mens en zijn/haar mogelijkheden en kwaliteiten.

Ik help je om meer in contact te komen met dat wat je werkelijk belangrijk vindt in het leven en daar concrete stappen in te doen. Ik streef ernaar dat je na een aantal gesprekken zelf het vervolg kan bepalen.

Wil je onderzoeken waar jouw evt. stagnaties zitten? Ben je nieuwsgierig naar wat nog meer in het leven? Ben je bereid voor jezelf te gaan? Dan kan ik je een stukje op weg helpen.

Want “Je moet het zelf doen en je hoeft het niet alleen te doen!”