Even voorstellen

Aangenaam kennis te maken……Ik ben Hettie de Leeuw. Opgeleid als jeugdhulpverlener en jaren gewerkt in verschillende vormen van kinder- en jeugdhulpverlening in de reguliere zorg. Op een gegeven moment werd het tijd om mijn eigen koers te gaan varen en dat te gaan doen wat ik het allerleukste vind. En dat is een combinatie van begeleiden van mensen in verschillende leeftijden, van kinderen tot ouders tot volwassenen tot partners, met de verscheidenheid van methodieken die ik mij eigen heb gemaakt.

Belangrijk voor mij in de begeleiding is de vraag:  Sta jij aan het stuur of laat je anderen het roer overnemen?
En is dat hoe je het wil?

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen, naast mijn HBO-IW opleiding , heb ik mij gecertificeerd als Video Home Trainer en NLP-Coach.

Systemisch werk en oplossingsgericht werk hebben mijn aandacht en ik blijf mezelf dagelijks in nieuwe methodieken trainen die ik inzet waar het nodig is.

Ik ben coach en begeleider voor gezinnen, kinderen en voor mensen met persoonlijke levensvragen. Ik werk met mensen en gezinnen die het begeleidingstraject gebruiken zodat ze doelgericht en met meer gereedschap, een eigen weg kunnen vervolgen.
Mijn motto is: in contact, helder, warm, inspirerend én direct.

Ik ga bij een begeleidingstraject uit van de hulpvraag.
Soms is deze duidelijk en soms is het zoeken naar de vraag achter de gestelde vraag.
Dit doe ik door op een rustige, open manier van vragen stellen, spelletjes spelen en andere werkvormen.
Soms spreek ik alleen met het kind soms samen met de ouder(s) en/of andere gezinsleden.

Hierbij heb ik veel steun aan allerlei krachtige technieken die ik de afgelopen jaren heb geleerd zoals Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Video Home Training, Systemisch werk, Trauma werk en allerlei andere door mij ontwikkelde vaardigheden.

Ik ga uit van de mens en zijn/haar mogelijkheden en kwaliteiten.

Ik help om meer in contact te komen met dat wat je werkelijk belangrijk vindt in het leven en daar concrete stappen in te doen. Ik streef ernaar dat je na een aantal gesprekken zelf het vervolg kan bepalen.